Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, говори пред ВВС за предстоящите мачове на клиента му.

Той обаче наблегна на евентуалния мач срещу Тайсън Фюри, който целия свят на бокса очаква с огромно нетърпение.

Разбира се, за да има такъв двубой, Джошуа първо трявба да победи Кубрат Пулев на 20 юни, а Фюри да спечели третия сблъсък срещу Дионтей Уайлдър. За него дата все още няма, но се очавка да е през месец юли.

Изглежда Хърн обаче няма особени притеснения в изхода на тези два мача, защото е влязъл в преговори с Боб Аръм, като двамата са постигнали договорка за обединителен мач за всичките титли в тежката категория между Джошуа и Фюри през декември.

Разбира се, има детайли за уточняване, което ще се случи, когато двамата спечелят мачовете си, но разбирателство за такъв мач е налице.

"Няма причина да не направим този мач. Има да се доизгладят неща като кой ще излъчва двубоя и къде точно във Великобритания ще се проведе той. Това обаче е дреболия щом има такова желание за мач от двете страни.

Да имаш два британски шампиона в тежката категория е невероятно. Мач помежду им за всичките пояси обаче е нещо, което според мен никога повече няма да се случи в историята.

Именно заради това нещата трябва да се случат. Нека направим сделка и да оставим момчетата да мислят за мачовете си през лятото.

Антъни Джошуа не трябва да отвлича вниманието си от Пулев. Последният път не спирахме да говорим за Уайлдър и видяхте какво стана, загубихме от Руис.

Сега няма да се церемоним. Искаме брилянтно, брутално, перфектно представяне".