Само 15 секунди, толкова продължи чаканото с голям интерес ММА зрелище в Лондон.

Главният мач на вечерта бе сблъсък в тежка категория между Къртис Блейдс от САЩ и местния фаворит Том Аспинал.

Битка обаче нямаше, защото срещата продължи едва 15 секунди за разочарование не само на феновете, но и на двамата бойци. ВИДЕО ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ ВИЖТЕ ТУК!

Началото на края бе опитът за лоу кик на Аспинал, който ритна своя опонент в бедрото, но веднага след ритника британецът се свлече на земята, очевидно изпитващ сериозна болка.

Реферът прекрати мача, а дори победителят Блейдс не успя да се зарадва, защото със сигурност не бе това начинът, по който той искаше да триумфира.

По ирония на съдбата, този мач бе само с две секунди по-дълъг от предишния на Белйдс, но тогава с канонада от удари той отказа Крис Даукас само за 17 секунди.

Контузеният Аспинал пък бе шиниран още в октагона и със сълзи на очи напусна под аплодисментите на публиката.

Снимка: Getty images

Шоу за публиката обаче имаше с любимеца на цяла Англия - Пади Пимблет.

Лудата глава, която нахлу в света на UFC с неподражаемия стил и тотално неразбираем скаусърски акцент, обеща зрелище и изпълни заръката.

Той се изправи срещу Джордан Лийвит, а в средата на втория рунд Пимблет демонстрира отличните си граплинг умения и успя да заключи своя опонент, принуждавайки го да се откаже.

И така той отприщи шоуто. Октагонът бе прескочен, а там хората от неговия щаб, сложили руси перуки, започнаха да разнасят лудата глава Пади из залата.

Снимка: Getty images