Бойната галавечер Grand Fight Arena 2 ще се проведе този петък, 29 март 2019, в столичната зала "Асикс Арена".

Събитието ще включва 8 зрелищни срещи по правилниците на ММА и К-1. То отново привлече голям интерес сред феновете на бойните спортове у нас, а ММА боецът Георги Валентинов, който е сред организаторите и участник в един от главните мачове на вечерта, сподели пред Dir.bg:

"Въпреки малкото време за организиране на бойната галавечер, ние отново успяхме да съберем най-силните български бойци в ММА и К-1.

Организирахме 8 двубоя (4 К-1 и 4 ММА). Участие ще вземат известни у нас бойци като Дани Илиев, Бранко Бабачев, Радо Карашев, Симеон Нанковски, Владислав Кънчев.

Аз първоначално трябваше да се изправя срещу бразилец, но той се контузи 12 дни преди събитието и негов заместник е Константин Линник от Украйна. Той има 10 победи, 5 от които с нокаут. Успях да го разуча и да направя правилната стратегия и смятам, че няма да имам проблеми с този протвиник. Аз почти винаги съм готов за тези двубои, защото непрекъснато поддържам оптималната си форма.

Благодаря на феновете, които дойдоха на предишното събитие. И този път очакваме пълна зала, все пак това нещо се прави за феновете на бойните спортове у нас.

Събитието има и благотворителен характер. Ще помогнем на Светослав Захариев, наш приятел и бивш ММА боец, който претърпя инцидент и е в инвалидна количка. С Даниел Илиев решихме да му помогнем, да му вдъхнем увереност и надежда, да му помогнем да живее един по-нормален живот".

 

Ето пълния списък с двубои от Grand Fight Arena 2:

Владислав Кънчев (България) - Владислав Щепанский (Украйна) MMA 77KG

Радослав Карашев (България) - Йоргос Цилидис (Гърция) ММА -84kg

Драго Петров (България) vs Теодор Гаврилов (България) Муай-Тай - 68 кг.

Петър Ангелов (България) - Симеон Наковски (България) - К1 - кат.63 кг.

Бранко Бабачев (България) - Йон Чорилов (Молдова) 82 KG K1

Живко Стоименов (България) - Туан Нгуен (България) ММА 80кг.

Георги Валентинов (България) - Константин Линник (Украйна) - 77 KG MMA

Даниел Илиев (България) - Христакис Алехандро - Крокодила (Кипър) K1 84 кг.