На 44-годишна възраст Флойд Мейуедър се завръща на професионалния ринг за демонстративен боксов мач срещу Логан Пол. Срещата трябва да се състои на 6-и юни на Хард Рок Стейдиъм във Флорида и ще се предава по платените тв-канали.

Мейуедър има 50 победи в 50 мача, от които 27 са с нокаут. Богатата му кариера, преминала в три десетилетия, включва световни титли в пет различни категории. Сред опонентите, които е побеждавал, са Канело Алварес, Мани Пакиао и Оскар де Ла Оя преди да се откаже от активната си кариера през 2015-а. А две години по-късно се върна за бой с Конър Макгрегър, който е специалист по смесените бойни изкуства.

26-годишният му съперник е звезда, реално създадена в интернет. Следван от повече от 20 милиона души в ю-туб профила му, Пол започва да се занимава с бокс през 2019-а година в шеструндов мач срещу друг интернет-герой КСИ. Бивш състезател по борба на университетско ниво, Логан Пол има предимство от 15 сантиметра във височината над Мейуедър, но очевидно ще се опита да компенсира опита и майсторството на именития си противник с физика и провокации.

А те започнаха още но време на съвместната им пресконференция, на която братът на Логан Пол- Джейк му взе шапката. Преди това Мейуедър обяви, че е готов да се боксира и с брата на Логан.

Мелето се разрази с пълна сила, а накрая се наложи и охранителите в залата да се намесят, за да разпръснат мелето.