Със сигурност евентуалният мач между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа е събитие №1, което боксовият свят очаква.

В двамата британци са всичките шампионски пояси в тежката категория, като след техния мач ще имаме абсолщтен световен шамион. Дата и договор за мача все още няма, но двамата започнаха с нападките чрез медиите, а по-остър в изказванията си очаквано бе Циганския крал Фюри..

Той бе очевидно изнервен от фразата "Ще му откъсна главата", която опонентът му е подхвърлил в някое от интервютата си.

"Хубава фраза! Щял да ме нокаутира, да ми откъсне главата, това е поредната лъжа, още една от многото лъжи на него и екипа му.

Избягват ме от толкова много време, но сега вече няма какво да правят. Просто губят и в двата случая. Ако по някакъв начин провалят мача, то това ще е удар по репутацията. Няма къде да бяга, трябва да обяви мача.

Хората говорят постоянно, но малко от тях защитават думите си с действия. Гледал съм всичките му мачове, не съм видял досега да откъсне главата на някого. Как си мисли, че ще откъсне моята.

Нека видим дали ще има смелост да го стори, когато съм пред него на ринга. Аз наистина се съмнявам, че той е смелчага, какъвто го изкарвате.

Не мисля, че е толкова добър, колкото го изкарвате. Има много сериозен проблем с увереността. Дори в последния си мач не беше във форма, а аз съм.

Ако трябваше да се бием утре, щеше да ми отнеме рунд или два да го сваля. Просто съм доста по-качествен", сподели Фюри.