Тайсън Фюри и Дионте Уайлдър се срещнаха очи в очи повече от месец преди реванша им в Лас Вегас на 22 февруари.

Двама от най-популярните асове в тежката категория размениха сериозни обиди, както подобава на традициите в този спорт.

На сцената пред репортерите в The Novo Theater в Лос Анджелис, Фюри и Уайлдър бяха в стихията си. Особено роденият да играе роли Цигански крал, който отново забавляваше присъстващите.

Фюри стартира и ударите:

"Дионте не ми вдига телефона, не отгаваря на съобщенията ми. Нашите отношения се промениха, откакто го победих...". Всъщност, боят между двамата в края на 2018-а завърши наравно, макар повечето експерти да считаха, че Тайсън е направил достатъчно да спечели.

"Тренирам здраво и ми е ясно, че той няма шанс - продължи британецът. - Готвя се по специален режим, като мастурбирам по седем пъти на ден. Да, да - трябва да уточним тези неща, пълен съм с енергия и адреналин. Готов съм да направя паметен мач, за който ще се говори с години."

Насреща се хилеше Уайлдър, който бе преметнал и пояса си на шампион във версия WBC, който ще защитава на 22 февруари.

"Ще ти откъсна главата, пич - изстреля Бронзовия бомбардировач. След което се обърна към хората от медиите. - Какво ви е интересно около този тип? Той е скучен, като някакъв тъжен цирков артист. Никога не е победил никого от големите в категорията. Да, спечели срещу Кличко... А след това?"

Фюри се плезеше и правеше физиономии през това време, за да отвърне веднага на удара.

"Ще те пратя да спиш във втория рунд. Да си знаеш отсега, тренирам да те нокаутирам, няма да имаш шанс", влезе в ритъм Циганския крал.

"Омръзна ми да слушам глупостите ти", отвърна Уайлдър по време на общите снимки.

Шоуто изглежда гарантирано в Лас Вегас, като медиите зад Океана говорят вече за "най-големия бой в тежка категория от времето на Ленъкс Люис - Майк Тайсън".

Изненадващо или не, Фюри е фаворит на букмейкърите да бие в двубоя, въпреки че е на територията на Уайлдър. Коефициентите за негова победа варират между 1.72 и 1.90, докато ставките за американеца са около 2.00-2.20.

Но и в залозите двамата са изключително близо като шансове.