Очаквано сериозна разлика отчете кантарът преди голямата боксова битка между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Те се изправят в треи мач помежду си, който ще се проведе тази нощ в Лас Вегас. Той стартира в 4 часа българско време, като ще може да го наблюдавате в ефира на РИНГ.

И двамата боксьори регистрираха най-голямото си тегло в тяхната трилогия, като Тайсън Фюри тежи 125.64 килограма, а Уайлдър закова кантара на 107.95 килограма.

Сериозна разлика от 18 килограма, която обаче не е изненадваща, защото Тайсън Фюри вианги е бил боксьор с доста сериозно тегло, като не се е славел с изчистена физика.

Все пак това никога не го е спирало да постига победа след победа, като изключение прави единствено първият му мач срещу Уайлдър в края на 2018-а, който завърши без победител.

В епизод №2 преди година и половина, Фюри тотално разпиля американския си съперник, за да грабне световната му титла в WBC.

Дионтей Уайлдър призна, че умишлено е качил няколко килограма отгоре, за да може по-лесно да се справи с физическото предизвикателство, което неговият британски съперник ще му предложи.

Преди кантара между двамата отново имаше лека размяна на реплики, но обстановката бе далеч по-спокойна от тази по време на официалната пресконференция.

Снимка: Getty images