Непобедените боксьори в тежка категория - Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, изнесоха последна пресконференция преди боя си в неделната сутрин българско време.

Двамата нажежиха страстите с остри думи и родиха ново меле, в което се включиха техните антуражи.

Дали с рекламна цел, дали заради някаква ненавист между двамата, нецензурните реплики бяха на лице и наостриха ушите на медиите.

Джентълмени упорито настояват, че ще нокаутират съперника си и вероятностите за такава развръзка не са никак малки. Битката е около 4-5 часа сутринта наше време

Снимки: AP/БТА

Ето какво заяви Фюри:

"Днес се навършват три години от както детронирах Владимир Кличко в Дюселдорф. Имам годишнина. А след три дена смятам да направя същото и с "Бронзовия бомбардировач".

Надявам се феновете да се насладят на срещата, защото аз ще го направя с цялото си сърце. Чакам това от 2011 г. И събота вечер най-накрая ще мога да го удрям свободно в лицето. Дионтей Уайлдър ще бъде нокаутиран.

Нямам нужда да доказвам, че съм най-добрия. Факта, че не загубих поясите си говори достатъчно. Ако Дионтей ме победи, той ще бъде най-добрия в дивизията, но това няма да се случи.

Снимки: AP/БТА

Все още не съм се изправял срещу боксьор, който да ме надиграе и да покаже по-качествени неща между въжетата.

Думите на Уайлдър:

"Фюри не вярва и на една дума от това, което говори. При мен нещата не седят така, защото когато кажа, че имам 39 нокаута и 40 победи... знаете, че това е самата истина.

Аз съм най-добрия в тежката категория, но това няма нужда да го казвам. Възнамерявам на ринга да ви го докажа. Що се отнася до Тайсън, ще го нокаутирам. Кратко и ясно! Някога лъгал ли съм ви за тези работи?

Снимки: AP/БТА

Всички казват, че аз съм нокаутьорът, а той боксьорът. Същото се говореше, когато излязох срещу Стивърн. Всички говореха, че той има разрушително силно кроше, че не мога да издържа 12 рунда. И какво стана с него? Първо го съсипах от бой, после го нокаутирах в първия рунд.

Същото ще направя сега. Ще ви покажа колко добре мога да се боксирам. Първо ще го пребия и после ще го нокаутирам.

Най-накрая дойде времето, когато Тайсън ще трябва да застане зад всичките думи, които е изрекъл и да ги затвърди".