Официалната пресконференция преди най-скъпия ММА мач в историята не се състоя според предвидения план.

Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър ще се изправят един срещу друг в Лас Вегас, а мачът им ще започне в неделя сутрин, в 5 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Max Sport 2.

Официалната пресконференция между двамата противници, които имат сериозна вражда, трябваше да се състои в 15 ч местно време в Лас Вегас.

Хабиб бе на мястото си в тояни час, докато ексентричният му иралндски опонент, закъсня както обикновено прави.

Конър винаги избира ролята на "лошото момче", като прави каквото си реши, а това се харесва на огромна част от феновете му.

Нурмагомедов нямаше никакво намерение да се съобразява със своя противник и отговори на въпросите на журналистите, а след това заяви:

"От петнадесет минути съм тук, а него го няма. Това е проява на неуважение. Той закъснява, а аз си имам график и не мога да се съобразявам с него. Трябва да свалям килограми и да мисля за себе си. Защо да се съобразявам с него? Щом някой закъснява, вината не е моя".

След това руският боец благодари на журналистите и напусна залата.

След около 10 минути неловка тишина, в залата се появи и Конър Макгрегър с точно 30 минути закъснение.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Той проведе пресконференцията в типичния си шоуменски стил, а коментарът му за отсъствието на Хабиб бе:

"Той знаеше какво да очаква. Как по дяволите си предстяваше, че ще се случат нещата? Опитах да дойда навреме. Закъснял само с няколко минути, за Бога. Този глупак трябваше да ме изчака. Той просто не иска да бъде близо до мен, не иска да бъде пред тези хора. Той е уплашен, това е истината".