В началото на тази седмица се появи информация, че Саудитска Арабия иска да плати 100 милиона долара на Хабиб Нурмагомедов за мач-реванш срещу Конър Макгрегър в UFC.

Оказва се обаче, че руснакът няма никакъв стимул такъв мач да се осъществи и парите изобщо не го блазнят. Поне това личи от коментарите му.

"Да ми дадете 100 милиона, за да набия отново този идиот? Не мисля, че това е рационално", заяви дагестанецът на пресконференция в Анжи.

Хабиб безапелационно победи Макрегър на UFC 229 през 2018-а, за да запази титлата си и оттогава не престават слуховете за евентуален реванш.

"Дори съм изненадан, че продължавате да ме питате за такъв реванш. Направих всичко, което искам срещу него. Той даже се предаде. Защо продължаваме да дискутираме? Всички видяхте какво се случи в октагона. Контролирах мача през цялото време. Сега говорим само за продължаване на фестивала и правене на пари. Защо ще ми трябват 100 милиона? Има толкова много организации, на които могат да се дадат тези пари. Нека UFC ги даде там. Аз не знам какво да правя с толкова пари", отсече Хабиб.