Точно 20 предложения за домакинство на супермача в бокса между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са получени при Еди Хърн, промоутърът на Ей Джей.

Щабовете на двете британски звезди подписаха принципно споразумение за два боя в следващите 12-14 месеца, но без детайли като място на провеждането и конкретни дати.

Мачовете трябва да са обединителни за поясите в четирите версии на тежката категория. Три от шампионските титли са в Джошуа, една има Фюри.

"Интересът е огромен, което можеше да се очаква - разкри Хърн пред "Talksport". - Двадесет различни предложения, двадесет различни региона на света.

Тези дни дойде и невероятна оферта от Близкия изток. Не мога да разкрия страната, но става дума за милиардер и цифрите са направо смайващи. Не бързаме обаче, защото трябва да има пълно съгласие по всеки детайл.

Това е най-голямото еднократно спортно събитие в света за годината, не говорим за първенство или олимпийските игри. Всеки ще иска да го гледа, всеки ще иска да е там.

Нашето първо желание бе Лондон, но към момента това би забавило страшно много нещата, тъй като не е ясно кога във Великобритания ще можем да направим мач с толкова много публика. Едва ли ще е преди есента.

В идеалния вариант ще имаме първи мач през юни или юли, а вторият ще е в края на ноември или през декември."