Флойд Мейуедър бе поредната звезда от бойните спортове, която нападна Конър Макгрегър за посредственото му представяне по време на UFC 257.

Ирландската ММА звезда загуби от Дъстин Пори след нокаут във втория рунд, като през целия мач бе доста далеч от инвото, което сме свикнали да показва.

Освен, че разочарова феновете си, Конър понесе критики и от своит колеги, като сред тях бе непобеденият на професионалния боксво ринг Флойд Мейуедър.

Двамата сътвориха най-скъпия боксов мач през 2017-а, когато Мейуедър спечели с лекота. Наскоро се появиха слухове, че Конър готви ново боксово шоу за стотици милиони, този път срещу Мани Пакияо. Нещо, което Флойд Мейуедър намира за безумно.

"Конър МакЛузър не може да спечели дори и в собствения си спорт, а постоянно говори за завръщане в бокса, за да се бие с Пакияо.

Първо, че няма да има шанс, а и кой иска да гледа подобне мач. Побеждавал ги, за каква ми е да ги гледам. Чувството ще е сякаш да ядеш остатъци.

Конър такъв артист, че направи така, той е доброто ченге, а аз мразеният. Това само доказва, че расизмът още съществува.

Само искам да ви кажа, че този загубеняк никога няма да е на моето ниво. Просто съм устроен различно, аз съм роден победител. Да, говоря доста глупости преди мачовете си, но винаги ги подкрепям с представянето на ринга.

Аз съм едно бедно момче от гетото, което цял живот се е сблъсквало с расизъм, но се скъса от работа, за да осигури по-добри дни за своето семейство", заяви Мейуедър.

Хабиб Нурмагомедов, който в минутите след мача бе заявил на Дейна Уайт, че е на съвсем различно ниво и не вижда смисъл да се завърща, също написа коментар в социалните мрежи.

Той директно обвини Конър, че е сменил отбора си, което се с отразило на формата му.

"Това се случва, кгоато смениш целия отбор и спаринг партньорите, които те направиха шампион. Да се биеш с малки деца на тренировка е съвсем различно от реалността", написа дагестанецът.