Джейк Пол доби популярност с видеата си в YouTube, а в един момент реши, че ще бъде боксьор, като вече дори има две победи на професионалния ринг, макар и те да не са срещу доказани съперници.

Първата беше срещу друга интернет звезда в лицето на Али Луи Ал-Факри, по-известен с прозвището си AnEsonGib, който също е известен с клиповете си в интернет, а втората срещу някогашната НБА звезда Нейт Робинсън.

Американецът не пропуска шанс да се заяде с някои от най-големите имена в бойните спортове, като в това число влизат Конър Макгрегър и Флойд Меуйуедър.

Новоизлюпеният боксьор бе категоричен, че Конър не е достатъчно добър да се бие с него и обоснова твърдението си с това, че ирландската звезда има загуба в единствената си поява на боксовия ринг, а за последно е бил смазан от Дъстин Поарие.

“Конър трябва да постигне няколко победи и чак тогава да си помисли за бой с мен”, заяви 23-годишният американец, на когото предстои боксов двубой с Бен Аскрен - бивша звезда на UFC и участник на Олимпиадата в Пекин през 2008 в борбата свободен стил. Аскрен е шампион на САЩ  за 2008 година, а на октагона има 19 победи в 22 мача.

Двамата ще се бият на 17 април, а Пол нападна Аскрен в поредното си интервю, сравнявайки го с “нидерландска жена на средна възраст”.

Бившият борец вече се закани, че ще постави Джейк на мястото му, но в отговор получи нова подигравка.

“Мисля, че бабичка би издържала повече време преди да бъде нокаутирана”, заяви Пол, намеквайки, че Аксрен се оказа от грешната страна на най-бързия нокаут в историята на UFC - за едва пет секунди срещу Хорхе Масвидал през 2019 година.