Конър Макгрегър продължава да е най-горещото име в света на ММА, въпреки че над 2 години не се е качвал в октагона (за последно си счупи крака в битка с Дъстин Порие).

Ирландецът не пропуска да демонстрира буйния си нрав и на няколко пъти обяви, че ще се завърне. Остава обаче мистерия кой ще е неговият съперник, като е възможно това да е настоящият шампион Джъстин Гейджи.

Преди дни той взе пояса след нокаут срещу Дъстин Порие, а след двубоя бе засипан с обиди от Макгрегър.

Шампионът не му остана длъжен и го нарече страхливец. А след това го призова да подпише договора за битка помежду им. Само след няколко часа пък Конър обяви, че е подписал документите.

Дали обаче наистина двамата ще се бият? Към момента специалистите са категорични, че договор няма, но е много вероятно да се подпише в близките седмици. Причината е, че подобен сблъсък би генерирал огромни приходи и е очакван с огромно нетърпение от феновете.

За целта обаче Макгрегър трябва да се върне в антидопинговата система на UFC и да се подлага на тестове в продължение на 6 месеца, преди да получи право да се завърне в октагона. Което прави малко вероятно провеждането на такъв двубой тази година.

Интересното е, че в медийните престрелки между Макгрегър и Гейджи се включи още един бивш шампион - Хорхе Масвидал, който засипа с обиди ирландеца.

"Затвори си устата, назобено джудже. Ти самият нямаш право дори да се биеш. Говориш за бойци, преминаващи през различни трудности, за да се бият. Обзалагам се, че никога няма да кажеш името ми, защото те е страх", написа Масвидал в социалните мрежи.