Италиански диджей обвини Конър Макгрегър, че го е ударил с юмрук в лицето по време на разговор между двамата в хотел в Рим.

Франческо Факинети се оплака, че е със счупен нос и травма във врата заради непровокирана атака от ММА боеца.

Преди английското издание Daily Mail, Факинети обясни:

"Говорихме си приятелски и в следващия момент той ми се нахвърли. Пихме по питие и всичко изглеждаше нормално, когато внезапно той се промени. Бях на няколко сантиметра от него и той ме удари с всички сила в лицето с дясната си ръка.

Полетях назад и паднах на масата. Бях шокиран. Имаше много кръв, а жена ми започна да крещи. Един от бодигардите се опита да я успокои, а други двама веднага дръпнаха Макгрегър назад.

Не можех да повярвам, че ме удря. Признавам си, че се уплаших какво предстои, ако продължи, но за щастие го спряха. Всички бяха шокирани и разстроени. Никой не можеше да повярва какво прави",.

Факинети показа раните по лицето си и обясни по какъв повод се е срещнал с Макгрегър. Боецът е бил на премиерата на новия италиански филм "Time is Up".

"Направихме си парти във фоайето на хотела и имаше много водка и уиски. Дори хотелът отвори кухнята си, за да ни направи храна. Макгрегър бе с четирима свои ирландски приятели и те бяха много приятни, като дори си разменихме телефонните номера. Всичко вървеше прекрасно и се забавлявахме. Макгрегър беше много комуникативен в рамките на три часа и всички си прекарвахме приятно", добави диджеят.