Непобеденият на професионалния боксов ринг Тервел Пулев тръпне в очакване на успех и извън ринга. По-малкият от братя Пулеви, който е бронзов олимпийски медалист от Лондон 2012, а освен това има 16 победи в 16 мача като професионалист, отново ще стане баща.

И очакванията са отново да бъде момче, което означава, че боксовият клан Пулеви ще бъде увеличен. Досега Тервел има двама сина, които носят имената на български владетели, както повелява семейната традиция - Калоян и Аспарух.

Половинката му в живота, волейболистката Диана Ненова, най-късно утре трябва да роди третото им дете, за което Тервел сам се похвали, написвайки следното:

“В последния 12-ти рунд се намира нашето семейство, ако приложим професионалната боксова терминология за фазата от бременността на моята половинка в живота - Диана.

Слабо е да кажа, че изключително много се вълнуваме, но най-късно утре 25-ти март на бял свят трябва да се появи още един човек с фамилията Пулев- в мъжки род, защото прогнозите са да бъде отново момче!

Стискаме палци и сме в очакване на добри новини за нас и всичко да мине по план на д-р Велев, който изражда през 2016 г. и Аспарух Пулев.”