Кубрат Пулев донякъде изненадващо попадна сред спряганите имена за сериозен мач на Острова.

Кобрата, който месец преди 42-ия си рожден ден се намира в залеза на своята кариера и не е излизал на ринга от миналата година, не бе обявявал каквито и да е бъдещи свои планове в бокса.

Сега обаче той бе изброен като потенциален съперник на Дилиън Уайт, а информацията дойде именно от родения в Ямайка британски боксцор по време на негово интервю пред "SkySports".

Уайт анализираше мача на Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин и заяви, че иска мач с Ей Джей и дори смята, че трябва да бъде неговият следващо опонент.

Разбира се, Уайт осъзнава, че нещата не работят точно така и обясни, че мач срещу Джошуа трудно ще има, заради което се разглеждат три имена, това са Дерек Чисора, Карлос Такам и Кубрат Пулев.

Вариант №1 обаче е Чисота. Не само, защото това ще е изцяло британски сблъсък, но все пак Чисора победи Кобрата при сблъсъка им през миналия юли.

А Уайт и Пулев имат своята история, защото през 2018-а те трябваше да се изправят един срещу друг в София, с което да определят основния претендент за една от титлите на Антъни Джошуа.

Макар мачът за кратък период да се смяташе за сигурен, Уайт се оттегли, като така съперник на Пулев стана Хюи Фюри.