Нова порция закани си отправиха Кубрат Пулев и Дерек Чисора преди двубоя помежду им на 9 юли.

Двамата ще излязат на ринга на "О2 Арена" в Лондон, а преди това застанаха лице в лице. Модератор на спора беше Един Хърн, който обеща зрелищна битка между двамата боксьори.

Кобрата и Чисора разговаряха на английски и целта бе максимално да уязвят съперника, като на моменти минаваха границите на добрия тон.

"Пулев, имаш Мис Вселена и дебела миризлива жена от Тимбукту, коя ще избереш? Защото аз много добре знам отговора", провокира го Чисора.

"Дерек, да не би да си се напушил с трева? Как ще спечелиш, как ще ме победиш?

При предишния ни двубой ти беше в най-добрата си форма, аз също. Сега също си добър, но не достатъчно", заяде се Кобрата.

Британецът не му остана длъжен и изсипа нова порция закани.

"Ще те бия, човече, аз съм много по-добър от преди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма как да ме изненадаш, така че резултатът ще е в моя полза", отсече Чисора.

Двамата продължиха със заканите, но на моменти откровено се шегуваха и демонстрираха приятелски разговор. За финал обаче Кобрата направи и любопитно сравнение.

"Дерек, ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения. Аз съм като Мерцедес S-класа в бокса, винаги се развивам, а ти си като Ауди А4 - стоиш си там", заключи Кобрата.

Припомняме, че това не е първи вербален сблъсък между двамата преди боксовия двубой. Миналата седмица Кобрата пусна видео, в което крещи като обезумял по Чисора. "Идвам, идвам за теб!" - бе посланието на Пулев.

Втората битка между двамата ще бъде излъчвана по интернет платформата DAZN, като все още не е ясно дали ще бъде в телевизионния ефир. 

Getty Images