Кубрат Пулев за пореден път изрази сериозна увереност преди двубоя си срещу Антъни Джошуа аз четирите шампионски пояса на британеца в тежката категория.

По план двамата трябва да се бият на 12 декември в Лондон, ако пандемията от коронавирус за пореден път не обърка плановете им.

Докато Джошуа е по-умерен в изказванията си преди двубоя и отдава заслуженото на Пулев, то българинът е доста по-смел в думите си.

Пред "Betway Insider" той сподели, че психически е доста по устойчив от Джошуа, като това в крайна сметка ще се окаже решаващо.

Пулев определи двубоя им като партия шах, която обаче ще завърши светкавично в негова полза, а Джошуа ще бъде изложен за втори път пред целия свят.

"Наблюдавах внимателно битките му. Той има добър стил и е отличен боец, но не показва пихическа устойчивост. Да, той има умения, но не показва никаква психическа твърдост. Това е нещо отвътре, или е в кръвта на човек, или не. А той го няма. Смятам, че аз съм с по-твърд характер от неговия. И това е разликата между нас двамата - моята психическа устойчивост ще надделее.

Това ще бъде игра на ума, като майсторска партия шах, с единствената разлика, че краят ще дойде светкавично. Мога да кажа на феновете, че ще разоблича Джошуа и ще докажа, че са идолизирали грешния човек. Ще го изложа пред света за втори път", сподели Кобрата.