Макар още да няма подписан договор за мач срещу Антъни Джошуа за световната титла, Кубрат Пулев се подготвя усилено на високопланинската спортна база Белмекен.

Пред bTV Кобрата коментира очакванията си за евентуалния мач срещу Джошуа.

Родният боксьор също така се върна няколко години назад, за да си припомни мачът срещу Владимир Кличко и несъстоялата се битка срещу Антъни Джошуа.

"Беше много глупаво от моя страна, но тогава подцених Кличко. Той дори отложи веднъж мача, въртеше страхотни номера, а аз бях зелен. Нямаше кой да ми даде съвети, нямах понятие от нищо.

Просто бях физически здрав, много силен, но нямах правилна стратегия и естествено, загубих.

Много от приятелите ми си тръгнаха. То се видя кой е за два дни, кой е за маса, кой е за истинско приятелство. Не съжалявам за случилото се. Даже напротив. Благодаря на Господ, че ми показа кои са истинските хора край мен. Даже много пари им опростих на някои хора.

За мача с Джошуа, можеше просто да отида, да се кача и да взема парите. Нямаше как обаче да играя бокс. Максимумът беше 2-3 рунда.

С подобен тип контузия нямаше как да съм уверен в себе си. Просто щях да отида като жертва, която е дошла да вземе едни пари и да избяга. Знаете, че за мен парите не са чак от такова значение.

Антъни Джошуа удря силно, експлозивен е. В никакъв случай не е заподценяване. Опасен е боксьор е, но и аз съм добър. Техничен съм, играя бокс с интелект"