Конър Макгрегър заговори за мечтите, които е преоткрил в 18-те месеца извън ринга.

Ирландската звезда се завръща в неделя рано сутринта българско време в октагона, когато ще се се срещне с Доналд Серони като част от UFC 246.

Макгрегър не се е бил от ноември 2018-а. Тогава го победи Хабиб Нурмагомедов, а последвалите скандални сцени около клетката предизвикаха наказания и на двамата.

Сега предстои завръщане под прожекторите в Лас Вегас, а Конър има и по-далечни планове.

"Чувствам се отлично, готов съм - каза на пресконференция ирландецът. - Обърнах нова страница. Пак съм същият млад човек, който посяга да направи неща, които никой друг не е правил. В това съм недосегаем, аз съм превърнал този спорт в това, което е. Аз. Ще го припомня на всички, когато вляза в октагона след няколко дни. Ще има кръв, но със сигурност няма лоши чувства с противника ми. Ще има кръв, а ще има и нокаут, можете да го запишете като прогноза."

Макгрегър обяви, че "чете като книга" Серони. В отговор Каубоя, както е прякорът на противника му, просто вдигна рамене и каза: "ОК, ще видим..."

Конър обаче мечтае не само да се завърне победно в MMA, а и на ринга на професионалния бокс.

"Искам реванш с Флойд Мейуедър - каза на брифинга. - Мисля, че в първия мач се справих много добре. С някои леки корекции в подготовката и стила, мога да го победя. Искам световната титла по бокс. Това ще е феноменално!".