Суперзвездата в смесените бойни изкуства (ММА) Конър Макгрегър мисли сериозно за завръщане на боксовия ринг и планира още един мач с Флойд Мейуедър, като вариант е и Мани Пакиао.

Това потвърждава агентът му Ауди Атар, който е категоричен, че може да видим повторение на шоуто срещу Меуйедър от август 2017-а, което счупи рекорди по гледаемост.

Атар смята, че клиентът му има недовършена работа на квадратния ринг и може рано или късно да го видим отново там.

"Той е сериозен за боксирането. Това със сигурност мога да ви кажа. Ако той се интересува от нещо, обикновено се случва. Видях се с Флойд, видях се с Мани и сега с промоутъра Боб Аръм. Оглеждаме всички варианти. Не само интересът, който такова събитие ще генерира, но и кой какво планира. Защото може да има различни опции, от които да избираме", споделя Атар.

Наскоро Макгрегър направи завръщане в UFC с впечатляваща победа над Доналд Сероне за 40 секунди.

Ирландецът заяви, че в момента е много мотивиран и иска повече мачове в предстоящите месеци.

"Да, ще бъдем много заети и това ни харесва. Развълнувани сме и си мисля, че сме на едно мнение щом става дума за амбиция и цели. Хубаво е, когато целият тим е в синхрон. Харесва ни такава интензивност на работа. Това не води до напрежение, а до нови възможности", добавя агентът.

Президентът на UFC Дана Уайт има други цели за Макгрегър, основната от които е бой-реванш с Хабиб Нурмагомедов в лека категория. Преди това обаче руснакът ще се бие с Тони Фъргюсън в друг дългоочакван сблъсък.