Най-добрият български боксьор даде шеговито интервю пред друга красива американска журналистка от азиатски произход на име Хелън Йи.

Естествено, главната тема бе скандалът с целувката на Дженифър Равало, но с усмивка на лице Кобрата заяви, че сега е готов да дава само въздушни целувки.

Той е категоричен, че е готов да се бие за титлата на IBF, за която е основен претендент. Боксовият му лиценз отново бе върнат по решение на Комисията в Калифорния.

"Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече. Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз няма да целувам никого, каза с усмивка Кобрата. - Научих, че първо трябва да питам и да действам, когато хората кажат "ОК". Мога да изпратя само въздушна целувка, но не и истинска."

Чувствам се нормално. Харесва ми, защото според мен това не е нещо лошо. Някои хора го харесват, други не.

Готов съм да се бия. Всеки ден сме в залата и тренирам - не много здраво, но тренирам добре. Мисля, че сега е моментът, в който мога да се бия, може би направо с Анди Руис, защото съм претендент (на IBF).

Готов съм да се бия и искам този пояс. Година и половина чакам и се подготвям, а когато съм много добре подготвен, никой не може да ме победи. Ще бъда световен шампион", заяви Пулев.