Кубрат Пулев изрази увереност по време на официалната пресконференция преди мача му срещу американеца Райдъл Букър.

Двамата се изправят един срещу друг във Фресно, Калифорния, като мачът ще започне около 5 часа българско време в неделя сутрин.

"В бокса нищо не е сигурно, но аз съм тук, за да спечеля. Добре съм подготвен и вярвам във възможностите си. Аз съм сред най-добрите в тежка категория в света. Да, опонентът ми е много сериозен, но аз знам, че съм много, много по-добър.

За мен това е пореден мач, в който да натрупам още опит. За мен няма значение кой спечели измежду Джошуа и Руис. Концентриран съм само върху Букър, защото той е сериозен опонен", сподели Кобрата пред американските медии.

Противникът му Райдъл Букър, който прекара 12 години в затвора, пък сподели:

"Всички знаят моята история - бях в затвора 12 години. От две години обаче съм много активен. Този бой идва във възможно най-добрия за мен момент. Бях в лагера на Усик, след това бях в този на Уайлдър, така че бях доста зает. Помагал съм на най-добрите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Говорим си, аз уча него, той учи от мен. В бокса съм от 31 години и ще разчитам на своя опит.

Не мога да кажа какво точно ще ми е нужно за победа, защото всеки има свой собствен талант. Той не се е бил с толкова лек боксьор. Бърз съм, подвижен съм. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за пример, както и на треньора ми, но той няма този атлетизъм. Ще оставя талантът ми да говори вместо мен. Благодаря на отбора, на всички, които ме подкрепят. Те са запознати с моята история. Няма значение какви са предизвикателствата, ако работиш здраво, може да постигнеш всичко".