Кубрат Пулев даде поредното си интервю преди битката срещу Антъни Джошуа, но този път акцентът не бе насочен към мача и заканите за нокаут.

Пред "Daily Mail" говори за личния си живот, като засегна темата за покойните си родители. Той дори заяви, че в събота вечер ще се бие именно в чест на своя баща.

"Трябва да разберете баща ми. Той бе шампион на България в тежка категория и бе маниак на тема бокс - обичаше този спорт до лудост. Той искаше децата му да бъдат шампиони по бокс, но първото му дете бе дъщеря, след това той има още две дъщери, преди да се роди първото момче.

Първите ми разговори с баща ми са били за бокс. Вкъщи имам снимка с ръкавици, които ми стигат почти до подмишниците. Тогава съм може би на една година. На четири имам още една подобна снимка"

Спомням си как веднъж казах на баща ми: "Татко, искам с брат ми да излезем да играем с другите деца". Но той каза: "Не, не, не, сега ще ви покажа нещо". Тогава ни заведе в мазето и ни накара да удряме ръцете му. Това бе животът ми. Баща ми постоянно говореше за бокс. Той казваше: "Вие ще сте големи шампиони и всеки ще знае кой е Кубрат и кой Тервел".

Ние бяхме малки и аз понякога си мислех, че е луд, наистина ли вярва в това нещо? В нашето семейство нямахме много пари, както и повечето хора в малките страни. Но той ни казваше: "Ще имате пари, ще имате уважение, хората ще ви познават". Когато си говорим с Тервел сега, често споменаваме това и сме изумени как всичко стана факт.

Загубата на майка ни ни направи още по-силни. Изгради характерите ни. Никой не си избира подобно нещо. Израснахме без да бъдем глезени или презадоволени. Това те изгражда по някакъв начин. Като бойци, с Тервел оценяваме стойността на всяка секунда, която Бог ни е дал. Роден съм за това. Баща ми почина на 80 години, преди да получа този шанс. Но той ще ме гледа отгоре и аз ще го накарам да се гордее", сподели Кобрата.

Антъни Джошуа също имаше своята медийна изява, като тя бе пред онлайн платформата DAZN, която държи правата за излъчване на мача.

За съжаление на този етап все още нито една родна телевизия няма да излъчва срещата, а ако това не се промени в следващите два дни, то единственият вариант ще е платената интернет платформа DAZN.

Бритаецът изрази своята увереност преди мача, като очаква да нокаутира Кобрата в седмия или деветия рунд.

"Смятам, че съм по-мотивиран от него. Тази битка значи всичко за мен. Имам чувството, че се бия за титлата, но вече съм по-опитен. Не знам как да го обясня, чувствам се все едно аз съм претендентът и се изправям срещу шампиона. Но знам, че ще направя всичко възможно, за да победя. Каквото и да покаже Пулев на ринга, смятам, че ще се справя лесно, защото съм добре подготвен. Разбирате ли ме.

За мен Пулев е страхотен боксьор. Има добър баланс, стилът му е типично европейски, има силен удар и обича да е побойник. Видях го още в мача му с Владимир Кличко, с Хюи Фюри, с Рандъл Букър.

Той обича да дразни съперниците си. Но аз също съм убиец. Въпреки, че съм бизнесмен, аз също имам инстинкт на убиец", сподели той.