Антъни Джошуа ще е герой на документална поредица, работата по която ще започне най-късно през декември.

Това означава, че "роля" в нея би трябвало да получи и Кубрат Пулев, тъй като боят за световната титла между двамата е на 12 декември в Лондони вероятно ще е една от първите сцени в снимачния процес.

Две големи компании - Amazon и Netflix, са дали оферти да продуцират серийния филм. Засега Еди Хърн, импресариото на Джошуа, не е приел нито едно от предложенията, но се очаква контракт да има до края на другата седмица.

Идеята на Netflix е поредицата да покаже живота на шампиона на ринга (мача с Пулев), извън него - в дома му и в средите, в които се движи, тренировъчен процес извън подготовка за голям мач, както и лагер преди такъв.

Епилогът трябва да е с битката срещу Тайсън Фюри, която се очаква някъде през идното лято, ако разбира се Ей Джей преодолее съпротивата на Кобрата.

"Представям си, че ще изглеждам като Дензъл Уошингтън, аз няма да съм лош актьор", пошегува се Джошуа в подкаст в Англия. И обяви новината да поредицата, която предстои да бъде снимана.

В същото време шампионът изрази изненадата си от това, че Дионте Уайлдър и Тайсън Фюри няма да се бият до края на 2020-а.

"Искам да чуя причините за това - каза Антъни. - Договорката ни бе аз да защитавам титлата си срещу Пулев, което ще направя. В същото време Уайлдър и Фюри трябваше да изиграят третия си мач преди Нова година, за да подготвим нашата среща с Фюри. Не знам какво е обяснението, чакам го с любопитство..."