Кубрат Пулев отново нападна Дилиън Уайт и екипа му след пропадналия боксов мач между двамата.

След като вчера го нарече страхливец, днес Кобрата публикува обръщение на официалната си страница, ето какво гласи то:

"Очаквах Уайт и хората му да избягат от мача, но не очаквах да са такива ла*няни актьори. Те са крайни манипулатори и пълни шизофреници. Не мога да повярвам на това, което чувам и начина, по който решиха да избягат от мач в България.

През цялото време Хърн говореше за преговори и как все още искали да ме докарат във Великобритания, при това след като вече беше определена дата и място от победителя в търга. Предоставихме им договор към IBF, който те не подписаха.

За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са правилата - вие загубихте наддаването. Какво повече има да се говори. Що за нелогично твърдение е това, че ние не сме имали парите. Ха-ха.

Ние спечелихме търга за мача с почти двойно по-голяма оферта. Никой не иска да се бие с Дилиън? Вие сте ненормални! Никога не съм отказвал и все още искам да се бия с него. Дилиън, ако Хърн те подвежда по някакъв начин, нека ти го кажа лично - все още те чакам в България, за да те изкарам от лудостта и да те върна на земята".

По-рано днес Еди Хърн също коментира защо се е стигнало до тази ситуация, като сподели:

"Елиминационните мачове са хубави, но, честно казано, една подобна среща с Паркър ще отвори вратите на Уайт много повече, отколкото задължителното претендентско място. Решението за Пулев бе тежко, но просто му нямахме доверие. Ходене до България също не ни се стори добра идея. И честно казано, смятам, че този бой с Паркър е по-добър от среща с Пулев. Когато излезе тази възможност, реализирахме най-бързата сделка в кариерата ми. За мен това е най-големият мач, който може да се направи след Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър. Толкова е просто. Ще дам на Уайт 7-цифрена сума за този мач, защото той я заслужава", обяви Еди Хърн.