Кубрат Пулев се готви усилено за мача си срещу Райдъл Букър на 9 ноември във Фресно, Калифорния.

Срещата е част от галавечер, а противникът му - бивш затворник, лежал над 10 години за притежание и разпространение на наркотици.

Родният боксьор намери време да посети боксова гала в Невада, където наблюдава победата на Шакур Стивънсън над Жоел Гонзалес.

След края на галата Кубрат Пулев даде интервю за местна онлайн медия, в която отново говори за амбициите си за световната титла, като също така не пропусна да се заяде с Тайсън Фюри. Британецът пък тази сутрин обяви, че ще предреди Кобрата в мач за поясите с победителя от реванша Руис - Джошуа.

Словесната война между българина и Циганския крал от Острова продължава вече няколко месеца, в които те редовно хвърлят закани един към друг.

 "Не съм много запознат със следващия си съперник Райдъл Букър, но знам достатъчно. Гледах няколко негови мача и мисля, че съм по-добър.

Целта си остава мача за титлата. Опонентът ми е не е слаб боксьор, но аз съм по-добър. Чакам победителя от Руис - Джошуа.  Не зная кой ще спечели този двубой. Ако Руис се подготви сериозно, може и да победи за втори път.

 Мисля, че съм в най-добрата си форма. Имам достатъчно опит, бърз съм, силен съм.

Тайсън Фюри? Щом иска мач, аз съм готов. Мога да се бия с него на улицата, може на бокс, ММА, кикбокс - всичко, което пожелае.

Готов съм за него навсякъде и по всяко време.

За мен обаче най-важен е мачът за титлата. Искам да се бия с победителя от Руис - Джошуа. Когатоспечеля титлата, ще намеря време и за Фюри".

В същото време британецът официално обяви, че се готви за дебют точно в ММА, като даже се е разбрал с Конър Макгрегър да тренират заедно. Фюри е изключително активен в публичното пространство в последните седмици и също така се впуска в кеча, където ще играе срещу Броун Строуман в Саудитска Арабия тази седмица.