Две седмици преди историческия мач за световната титла по бокс - тежка категория срещу Антъни Джошуа, Кубрат Пулев и WINBET отправиха предизвикателство към всички фенове на българския спорт и на най-успешния български професионален боксьор за всички времена.

Във видео, публикувано на фейсбук страницата на WINBET, Кубрат демонстрира как се подготвя за срещата и призова феновете си да заснемат видео със своя тренировка или физическа активност и да я публикуват като коментар към поста в страницата на гейминг оператора до 3 декември 2020 г.

Един от всички отговорили на предизвикателството на Кубрат, ще спечели боксови ръкавици с негов автограф. Няма ограничения за вида спорт, тренировка или типа физическа активност, които ще бъдат заснети. Участниците в предизвикателството могат да се включат само с по едно видео и трябва да имат навършени 18 години. Тегленето на печелившия ще бъде на 4 декември 2020 г.

WINBET, основен партньор на Кубрат за мача на 12 декември в Лондон, призовава да му пожелаят успех и да го подкрепят като се включат в неговото предизвикателство.

Пълните правила на предизвикателството са публикувани тук.

*Платена публикация!