Родният боксьор Кубрат Пулев вече 19 дни се готви на Белмекен за боксовата галавечер в Лос Анджелис на 23 март.

Кобрата все още няма съперник, като се очаква някой измежду румънеца Богдан Дину и кубинеца Майк Перес да излезе на ринга срещу него.

Пред БТВ Пулев говори за подготовката си, предстоящата главачер, като засегна и любопитната тема около евентуален негов мач срещу Антъни Джошуа.

"Не съм в техен интерес. Ето, Джошуа предпочете да играе с някакви други, въртят си техните номера.

Искат да изтупат още малко топката докато се стигне до мач с мен. Чакат ме да не съм във форма, но няма да стане.

Аз ще го победя, защото той е бърз, взривен, силен, но няма моята техника. В един момент всичко ще опре до малки детайли, които аз ще съм изпилил до най-малката подробност и ще го победя.

Защо да не ми е най-успешната година и да не стана световен шампион. И колкото и да не вярват хората, ще видят, как ще победя този боксьор от Англия, който не вярват, че мога да победя.

Може да се готвя навсякъде по света, но тук, на Белмекен се чувствам най-добре. Мога да кажа, че наистина ефектът се усеща. Идваме за по 20 дни два пъти годишно, но пак е малко. Не ми се слиза.

Относно мача в Лос Анджелис, Хелениус се отказа, въпреки че имаше преговори. Отказа се, не че си правя реклама, но аз съм един от най-добрите в света, трябва да се съобразяват.

Сега новият противник ще е Богдан Дину или Перес. Ще бъде огромно шоу, ще се бие и брат ми. Ще се радвам да се съберат много българи", сподели Кубрат.