Най-новата цел пред организаторите на битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е тя да се състои през ноември. Това заяви Еди Хърн - промоутърът на британската суперзвезда в тежката категория.

Джошуа имаше проблеми с коляното си, но последните прегледи са показали, че ще може да се възстанови напълно и без операция. За целта просто ще трябва да тренира по-леко в следващите няколко седмици.

"Ще носи шина на коляното в следващите 3-4 седмици. Не е нещо, което ще афектира кариерата му в дългосрочен план или пък плановете ни за остатъка от 2020 година", коментира Хърн.

"В нашите глави срещата с Пулев ще се състои през месец ноември. Работим в тази посока. Преговаряме. Това е следващият ни мач. Задължителен е заради IBF", каза още промоутърът, като вече е явно, че Джошуа няма да избяга от задължителната защита на този свой пояс срещу Пулев.

Ей Джей държи поясите на WBA, IBF, WBO и IBO, а идеята за мечтаната битка с Тайсън Фюри е да обедини всички, за да има абсолютен световен шампион. За да се стигне до британски суперсблъсък при най-тежките, Джошуа първо трябва да мине през мач с Кубрат.