Една от легендарните фигури на бойните спортове - мароканската машина за кикбокс Бадр Хари, ще участва на галавечер в Бургас на 7-и октомври.

Наричан Златното момче, той е едно от най-популярните лица на ринга, като е записал 125 битки и има впечатляващите 106 победи.

Мароканецът трябваше да се качи на ринга на миналото издание на кикбокс организацията преди седмица в Париж. Бившият шампион на К-1 не излезе да се бие в знак на съпричастност към сънародниците му след ужасното земетресение в Мароко, отнело живота на хиляди.

Хари ще премери сили с добре познато име у нас - Уку Юрендал. Естонецът е добре познат от битки във веригата SENSHI в изминалите няколко години.

Събитието на организацията Glory на 7 октомври ще е първо на българска земя, но в световен мащаб това е 89-тото нейно издание. Към момента са потвърдени няколко битки с участието на едни от най-добрите български бойци в момента - братята Стоян и Мартин Копривленски, Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков, Али Юзеир.