На феновете в Америка не им пука за Антъни Джошуа, твърди легендарният боксов агент Боб Аръм, който представлява и българина Кубрат Пулев в последните две години.

Според импресариото, шеф на агенцията Top Rank, отношението към британския шампион е на пълна незаинтересованост.

"Всеки боксьор, който е бил нокаутиран от Анди Руис, е нормално да загуби своята репутация - казва Аръм в интервю за boxingnews24. - Не може да си елитен състезател и да те бие Руис, особено с нокаут. Работил съм с мексиканеца, той е добро момче, но... нека бъдем честни. Не може да те нокаутира на елитно ниво. Ако Анди излезе срещу Уайлдър или Фюри, какво мислите ще му се случи? Неприятни неща..."

Аръм говори и за мача, който се задава през юни в Лондон, и в който Пулев ще опита да отнеме поясите на шампион от Джошуа.

"Слушайте какво ви казвам - Джошуа ще загуби следващия си мач - твърди агентът, който е работил и с Мохамед Али преди десетилетия. - Нещо повече, твърдя, че Пулев ще го нокаутира. Той е подценяван, но аз знам какво може и става дума за отличен боксьор.

Пак ще съм тук и ще говоря по темата след мача, да видим дали моите думи са се оказали грешни... Заричам се, че ще се случи точно това обаче!"

Американският мениджър прогнозира още, че Тайсън Фююри ще е по-силен от първия си мач срещу Дионте Уайлдър, когато двамата се изправят в големия реванш в неделя сутрин.

"Ако успее рано-рано да го стресне и разтърси с някои от своите удари, Тайсън има отличен шанс - твърди Аръм. - Трябва да се пази от поразяващия удар на Дионте, но той го направи отлично до 12-ия рунд на първия им мач. Сега го виждам още по-атлетичен и подготвен. Няма да ме учуди, ако отнеме титлата на Уайлдър."