Бившият шампион на UFC Kонър Макгрегър не пропуска шанс отново да подпали враждата си с Хабиб Нурмагомедов. Двамата са се срещали само веднъж - в битката за титлата в лека категори през октомври 2018 година, когато Конър загуби от руския си съперник.

След това ирландецът зпаиса още две поражения в следващите си три мача, но това не го притеснява по никакъв начин и той продължава атакува Хабиб при всяка удобна възможност.

“Той плака в клетката. Стана добър боец за няколко седмици. Обяви пенсионирането си и поиска да бъде поставен като №1. Да, беше добър боец, но не и велик. Има нисък процент нокаути, не знае как да рита съперника, никога не сменя категорията си. И сложи рано край на кариерата си. Това са просто доказателства, че той беше добър боец, но в никакъв случай велик. Беше добър в продължение на няколко месеца и това е”, развихри се в Twitter Макгрегър, който в момента се възстановява от контузия в крака.

Ирландецът е качил доста килограми, след като за битките си с Дъстин Порие тежеше 70 килограма, а в момента е с повече от 15 килограма по-тежък.

Последната битка на Конър бе на 10 юли тази година именно срещу Порие, но тя бе прекъсната заради въпросната травма на Макгрегър.