Президентът на UFC Дейна Уайт вдигна завесата относно проваления реванш между две от големите звезди в ММА - Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. Руснакът победи при предишната им среща преди две години, когато отне от устатия ирландец титлата в лека категория.

Идеята беше двамата да вземат участие в риалити шоуто The Ultimate Fighter, в рамките на което трябваше да се проведе и втората битка помежду им.

"Щяхме да направим The Ultimate Fighter заедно с ESPN и по дяволите, най-сетне да осъществим този реванш, но Конър съсипа всичко", заяви Уайт. 

Ирландецът никога не е бягал от реномето си на проблемен, а най-скорошната му изява бе свързана точно с Уайт. Макгрегър пусна в интернет част от кореспонденцията си със силния човек на UFC.

Вероятно Уайт е имал предвид точно това действие на Конър, но така или иначе след това Нурмагомедов окончателно е отхвърлил вариант да влезе в октагона срещу този съперник 

"Тогава Хабиб каза "Конър да върви по дяволите". Това е всичко", добавя още Уайт, като спестява доста по-грубите думи на Хабиб, споделени от мениджъра му вчера.

Междувременно Макгрегър, който в момента за пореден път е в пенсия, след като се отказа от спорта, ще се изправи срещу Дъстин Поарие в изцяло демонстративен мач с благотворителен характер. Очаква се това да се случи на 12 декември в Дъблин.