Легендарният боксьор Майк Тайсън разказа как успял да измами допинг служителите. Беше му припомнен случаят с баскетболиста Диджей Купър, който се оказа бременен, след като използвал урината на жена си.

Тайсън призна, че също не е използвал собствената си урина, за да вземе тестове, като за целта с фалшив пенис (уринатор) е давал за проба тази на жена си или на децата си.

"Първо използвах урината на жена си. Веднъж тя ми каза: "Когато резултатите станат известни, ще ти кажат, че си забременял. Затова реших, че е по-добре да използвам урината на децата си".

Водещият на ESPN, който 17 години е професионален футболист, му припомни, че докторът винаги е зад теб на допинг тестовете и няма как да не забележи.

"Фалшивият пенис.. повечето мъже се чувстват некомфортно, когато си развяваш члена пред тях. Когато го размятам и те се обръщаха с думите "прибери го, прибери го!", обясни Майк.

Така Тайсън обясни как не събужда съмнения в докторите. На него често в кариерата му се е налагало да мами заради постоянната употреба на кокаин и марихуана.