Легендарният Майк Тайсън направи едно от най-емоционалните си изказвания, в което говори за тежкия живот далеч от бокса.

В своя подкаст "Hotboxin with Mike Tyson", той си припомни дните, в които бе истинско страшилище на ринга, а противниците му трепереха от него.

Тайсън стана доста емоционален, дори трудно сдържаше сълзите си, когато призна, че животът след бокса е доста тежък, а това често го кара да плаче.

Нетипична роля за коравия тип, който всички познават от ринга, където обикновено се разправяше по брутален начин с противниците.

Майк също така сподели, че онзи човек от миналото му липсва, но пък с него се отваря Адът и проблемите започват.

"Познавам изкуството да се бия, познавам изкуството на войната - това е всичко, което някога съм изучавал.

Именно заради това се страхувам. Заради това се страхуваха и от мен, когато излизах на ринга. Аз бях истински унищожител, просто бях роден за това нещо.

Тези дни обаче отминаха. Празно е, аз съм нищо.

Работя върху изкуството на добрината и скромността. Това е причината да плача, защото не съм онзи човек вече, а той ми липсва. Понякога се чувствам като кучка, защото не искам този човек да се появи отново.

Дойде ли той, с него идва и Адът.

И в това няма нищо смешно, не се опитвам да изглеждам корав тип. Просто мразя онзи човек, страх ме е от него и появяването му", заяви емоционалният Тайсън.

Напоследък американецът е неразпознаваем и от агресивното му, на моменти непредвидимо дори на публични места поведение, не е останала и следа.