Кубрат Пулев бе подложен на нови атаки, но този път те нямат нищо общо с прословутата целувка, която е тема №1 в бокса в последната седмица.

Критиката дойде от мениджъра на Антъни Джошуа - Един Хърн, който се изказа негативно за боксовата гала, на която Кубрат победи румънеца Богдан Дину.

Критиките бяха отправени най-вече към агенцията Топ Ранк, от която Кобрата е част, но очевидно, на този етап Хърн няма никакъв интерес да урежда мач на клиента си с българския боксьор или с Тайсън Фюри, който също е представляван от Топ Ранк.

"Мисля, че Боб Аръм е под напрежение. То идва от ESPN и всичко това си личи от поведението му. Последният мач на агенцията му, този между Пулев и Дину бе пълен провал. Рейтингите в САЩ бяха ужасяващо ниски, всичко бе под всякаква критика. Тези отчайващи резултати го карат да се държи агресивно с нас, защото сме №1 и правим всичко правилно и успешно", заяви Хърн.

Припомняме, че боксовата среща на Кобрата отбеляза рекордно нисък рейтинг от 469 000 зрители в САЩ, което е доста ниско за прайм тайма на ESPN в събота вечер.