Александър Красюк за поредна година гостува на Купа "Странджа". Мениджърът на Олександър Усик гостува на Красимир Инински и родната федерация по случай 75-ото издание на най-старата международна боксова надпревара в Европа.

"Не за пръв път съм гост на този турнир. С Красимир сме приятели от дълги години и за мен е удоволствие, когато идвам по негова покана в София. Купа "Странджа" отново доказва, че е на световно ниво. Но няма и как да е по друг начин, не съм очаквал нещо различно. Поздравления за организацията и свършената работа. Очаквам финалите да се превърнат в зрелище за зрителите", заяви импресариото.

Красюк е едно от най-изявените имена в професията си в световен мащаб и се грижи за делата на световния шампион в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO.

Усик трябваше да се бие с Тайсън Фюри следващата събота в Саудитска Арабия, за да бъдат обединени всички световни титли в професионалния бокс.

Дългоочакваната битка обаче така и няма да се състои, защото Циганския крал получи сериозна аркада по време на спаринг и няма да бъде възстановен навреме. Новата дата за шоуто е 18 май тази година.