Флойд Мейуедър-младши и Конър Макгрегър са на финалната права от преговорите за организацията на сензационен реванш. Пет години след първата им среща на боксовия ринг. През 2017 година американецът победи ирландския си съперник, който по принцип е ММА боец, с технически нокаут в десетия рунд и така грабна победа №50 в професионалния бокс.

Според информация на редица британски издания, двамата доуточняват дребни детайли от личните си условия. Единственото неразбирателство към момента е свързано с общия брой рундове, като Макгрегър иска те да бъдат 10.

Възстановявайки се от последното си поражение на окгатона - загубата от Дъстин Поарие през миналото лято, Макгрегър е качил доста килограми. И по непотвърдена информация ще трябва да свали повече от 15, за да влезе в категория до 70 килограма.

Американецът е предложил на съперника си близо $160 милиона, като иска битката да бъде по правилата на професионалния бокс.

Близък до американската легенда човек заяви, че това категорично няма да бъде демонстрационен мач.

От първия мач помежду им насам Мейуедър не се е бил професионално, но има три демонстрационни двубоя срещу Теншин Насукауа, Лоугън Пол и Дон Муур.