Бившият ММА боец Брендън Шуб, който в момента се изявява често като анализатор и коментатор на различни бойни вечери, направи итнересно изказване по адрес на Кубрат Пулев.

Кобрата се готви за нов мач в организацията Triad Combat, която съчетава елементи от бокса и ММА. Там негов съперник ще е бившият UFC шампион Жуниор Дос Сантош.

Пулев вече спечели една подобна битка, когато брутално разби друг ММА шампион - Франк Мир. Тогава бе повече от очевидно какво предимство има един боксьор пред ММА боез в изцяло изправен бой с ръце.

Именно заради това Брендън Шуб изрази мнение, че Дос Сантош е луд да влиза на ринга с Пулев, когото определи като дивак.

"Това е ужасяваща идея за Жуниор. Не я разбирам. Пулев е абсолютен дивак, няма как да намерия основателна причина да се кача на ринга с него.

Естествено, не знам какво е финансовото състояние на Жуниор, може би само това го оправдава.

Просто вижте какво стори Пулев с Франк Мир в предишния мач.

Подкрепям Жуниор, той трябва да продължи кариерата си по някакъв начин в алтернативна организация, но едва ли това е начинът.

Много хора не осъзнават кой е Пулев. Това е човек, който само преди година бе на ринга с Антъни Джошуа за световната титла, той не е просто някой обикновен боксьор, това е лудост", сподели Шуб.