Антъни Джошуа не скри желанието си да се изправи срещу Тайсън Фюри възможно най-скоро, но за сметка на това май му е писнало от непрестанните приказки на сънародника му. Джошуа е световен шампион в тежката категория на IBF, IBO, WBA и WBO, а целта му е да отнеме на Циганския крал шампионския пояс на WBC.

"Несъмнено битката с Тайсън Фюри е това, което искам. Той притежава нещо, което искам. В списъка ми е", обяви Джошуа относно евентуален двубой с Фюри.

И двамата обаче имат други мачове преди това - Джошуа срещу Кубрат Пулев, а Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Ей Джей обаче изглежда вече е отегчен от неспирните брътвежи на Тайсън, който не пропуска шанс да засегне темата.

"Той непрестанно говори това и онова за мен, но аз нямам какво да кажа. Поне не и докато не дойде времето да се бием. Стоя зад думите си, че искам наистина много неговия шампионски пояс", казва още Джошуа.

Промоутърът му Еди Хърн се опитва да накара Кубрат Пулев и неговия щаб да се откажат от мача с Джошуа, за да се стигне до британски сблъсък при най-тежките.