Афишираният като сигурен реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа е под сериозна въпросителна, след като шампионът излезе и скандално обяви, че не е подписвал никакъв договор за мача.

Мексиканецът уличи в измама Еди Хърн, импресариото на Джошуа, който преди 3 дни анонсира мача на 7 декември в Саудитска Арабия, заявявайки, че подписите вече са сложени.

"Не съм подписвал нищо - обяви Руис пред ESPN. - От техния щаб опитват да организират всичко сами, без нас. Пратиха ни оферта, но изобщо не съм сигурен, че ще се бия в Саудитска Арабия. Аз съм шампионът, правилата ги определям аз. Джошуа и неговите хора опитват сами да командват парада, няма да стане.

Искам мачът да е в Америка, най-добре - в Ню Йорк, където бе и оригиналният бой. Поясите вече са в мен, а не в Джошуа. Ако си ги иска, да дойде да се бием в Щатите."

След изявленията на Анди, импресариото Хърн заплаши, че ще го съди. Изобщо - скандалът се разраства.

Ако реваншът се провали при създалата се неяснота около него към момента, от това може да има един голям печеливш - Кубрат Пулев.

Българинът е претендент на IBF за титлата и редът му идва. Така Кобрата може да получи мач за поясите на Руис още по-рано от очакваното.