Първият британски шампион в историята на UFC Майкъл Биспинг, който в момента се подвизава като анализатор на бойни спортове, се изказа с голямо уважение спрямо Кубрат Пулев преди битката с Франк Мир на 27 ноември. Бислинг е печелил титлата в средна категория на UFC, а през 2019 година бе приет в Залата на славата. И до днес той е сред най-успешните бойци в историята на надпреварата със своите 20 победи, които му отреждат четвърто място във вечната ранглиста.

В едно от най-новите видеа в канала си в YouTube Биспинг коментира предстоящия двубой между Кобрата и Мир в новия формат Triad Combat. Заглавието на въпросния клип е “Франк Мир ще се бие с легендарен боксьор… на триъгълен ринг?”

“Да пуснеш тези бойци в триъгълен ринг е цирк. Кубрат Пулев е истински боксьор, той има 28 победи в 30 мача. Единствените двама, които са го побеждавали, са Антъни Джошуа и Владимир Кличко. Бог да благослови Франк Мир, който излиза срещу много силен съперник”, коментира в клипа си Биспинг.

“Това не е хибридна геометрична форма, това е смешно. Защото просто може да натикаш някого в ъгъла и да започнеш да го заливаш с удари, а той да няма къде да мърда”, добави още той по адрес на триъгълния ринг.

Мачът между Пулев и Франк Мир е на 27 ноември в Арлингтън, щата Тексас.