Британският боксьор Дерек Чисора (31 победи и девет загуби) може да не излезе в мача си срещу Джоузеф Паркър на 26 октомври.

Сблъсъкът е предвиден като подгряващ на този между Реджис Прогрейс и Джош Тейъл, който е обединяващ за титлите в лека категория и т.нар. трофей "Мохамед Али".

Чисора обаче меко казано не иска да е подгряващ боксьор. В пресконференцията за галавечерта в Лондон, британецът избухна срещу промоутърите Еди Хърн и Кале Зауерланд, като поиска по-голям хонорар.

"Нямам намерение да разпродавам "О2 Arena" за тези две момчета. На никого не му пука за ши*ания трофей "Мохамед Али". След като аз няма да съм в главното събитие, искам повече пари. Ако ли не, няма да се бия и да видим колко гледано и посетено ще бъде събитието.

Съжалявам, че трябва да го кажа сега, но имам чувството, че ме оправяте без вазелин. Дайте ми повече пари и тогава може да вършим работа", заяви ядосаният Чисора.

Реджис Прогрейс опита да го контрира с "ние сме номер едно и номер две в света", а отговорът на Чисора бе - "на никого не му пука за вас".