Легендарният боец в клетката на UFC Конър Макгрегър е обвинен в сексуално посегателство на жена в тоалетна на залата "Касиа Сентър" в Маями. Според обвинителния акт, това се е случило на 9 юни, когато там се игра мачът между Маями Хийт и Денвър Нъгетс - четвърти от серията във Финалите на НБА.

Конър бе гост на отбора от Флорида, като на почивката на двубоя излезе на игрището, аплодиран от феновете. Той дори се закачаше с талисмана на Хийт, но така здраво го удари, че човекът зад плюшения костюм получи спешна медицинска помощ.

Оказа се, че боецът го е напръскал и със спрей (долу), който е промотирал като скрита реклама, а това едва не е довело до алергична криза на неподозиращия нищо човек.

Снимка: Getty Images

Още след случката, наглед невинна, първите отзиви на онлайн медии в Щатите бяха, че Макгрегър видимо е бил под влияние на определени субстанции в залата. Поведението му не е било адекватно.

Случилото се с жената в една от тоалетните до ВИП местата, е станало по време на втората част - след инцидента с талисмана, който отделно се разследва от Маями Хийт.

Тогава дамата, както съобщи нейният адвокат, е била вкарана насилствено в мъжката тоалетна от двама гардове на ММА боеца и самия него, а след това той е опитал да прави секс с нея против желанието и.

Според адвоката, има достатъчно видеодоказателства от камерите, които са навсякъде в залата.

Жената се е отскубнала и избягала, като нейната чанта с документи и лични вещи е останала в тоалетната. Някои от тях не са намерени, когато се е върнала там с полицаи.

Жалбата е внесена на следващата сутрин - 10 юни, а още на 11 юни Конър е известен за нея и предупреден да очаква призовка за явяване на разпит.

Снимка: Getty Images