Огромният интерес към визитата на Конър Макрегър се отрази и на цените на билетите.

Първоначално организаторите на шоуто MAX Fight 56, което ще се проведе на 19 октомври в "Арена София" (бившата Арена Армеец), бяха обявили най-евтини билети по 40 лева. След колосалния наплив в предварителните продажи обаче вече най-ниската цена е 90 лева.

Най-скъпите пък са по 120 лева, а информацията е на най-авторитетния портал за бойни спортове "Спортната джунгла". Твърди се, че половината зала вече е капарирана от предварителната продажба, като се очаква всички места да бъдат разпродадени.

В сряда организаторите от MAX FIGHT и компанията, която е дистрибутор на уискито на Макгрегър - Proper 12, ще дадат пресконференция, на която ще разкрият подробности за шоуто. Ирландската легенда няма да се бие, но ще се качи в октагона за реч.

"Събитието обещава на българските фенове невероятен спектакъл с впечатляваща сцена, светлинно шоу, участието на изявени бойци, много артисти и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сценария на галавечерта. Многобройните почитатели на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любимец на сцената в специално интервю, което той ще даде на живо пред всички в залата", издадоха организаторите.

Йосиф Панов - Пепелянката ще участва в основния мач на галавечерта. Той ще се бие с французина Санди Месауд за пояса на Универсалната боксова организация в полусредна категория.

На ринга ще се качи и сензацията нокаутьор Борислав Велев. Той ще се бие с никарагуанеца Пабло Мендоса.