Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину - Сорин Флоря, призова Кубрат Пулев да се съгласи на реванш, "за да измие срамното петно".

Българинът беше обвинен в серия от нечисти удари по време на мача си с Дину в САЩ, а спорът дори стигна до Атлетическата комисия в Калифорния, която отсъди в полза на победителя Пулев.

От лагера на Дину твърдят, че боксьорът е паднал заради нечистите удари на съперника му. Призовават за реванш, който да се проведе в България или Румъния.

Импресариото и неговата агенция предлагат да се състои галавечер на българо-румънския бокс, която да се проведе в една от двете държави. Той вече е готов с имената на съперниците от своята агенция и призова Пулев да направи същото и да има нов мач с клиента му.

"Само заради духа на феърплея ние приемаме решението на тази комисия. Приемаме го, въпреки че не беше правилно и коректно спрямо нас. И все пак, все още остава сянка на съмнение, куп въпросителни около този мач."

"Решението в Коста Меса ще е едно огромно петно върху кариерата на Кубрат Пулев. Затова искам да пратя съобщение до него и лагера му: "Хей, Пулев, не искаш ли да измиеш това петно и да решим всичко на ринга?" Ще бъде наистина жалко да остане такъв спорен момент около този мач."

"Готови сме да организираме галавечер, като няма значение къде ще бъде тя - в Румъния или България. Нямат значение и парите. Важното е да приключим тази работа с чест. Както казах и преди, като допълнение на мача Пулев - Дину, предлагам брат му Тервел да се срещне с Цезар Юратони."

"Готови сме да подсигурим още Виорел Симион, Даниел Буциуц и Валентин Головко. Ще има поне 4-5 подгряващи мача преди главното събитие. Дори имам и име за галата - "Вечерта на недовършената работа". Чакаме отговор", заяви Флоря.