Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отговори на множеството критики, свързани с цената на платеното излъчване на двубоя на клиента му срещу Кубрат Пулев.

Феновете във Великобритания ще могат да наблюдават двубоя за световната титла срещу 24.95 лири, като масовото мнение бе, че качеството на двубоя не отговаря на тази цена.

Не е изненада, че Кобрата не предизвиква особен интерес на Острова, но Еди Хърн побърза да увери фенвоете, че българинът изобщо не е случаен боксьор.

Той дори го сравни с Анди Руис, който също не бе приеман особено сериозно, но в крайна сметка успя да надвие Джошуа.

Хърн дори смята, че Пулев е далеч по-комплексен и опитен боксьор от Руис.

"Вижте какво, ситуацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално малтретиран от всички, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа.

Сега ви уверявам, че Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор. Вместо да се бият пред 70 000 зрители на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулев ще излязат пред минимален брой зрителите или въобще няма да има публика.

Губим много пари и възможностите ни са ограничени. За това решихме да запазим висока цената на платеното телевизионно излъчване. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът между Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 долара, това как ви се струва? Според мен зрителите няма да искат да пропуснат здрава битка като Джошуа - Пулев", заяви Хърн.