На 66-годишна възраст е починал легендарният американски боксьор Марвин Хаглър, по-известен с прозвището си Невероятния. За цялата си кариера в средна категория, той има едва три загуби, а между 1980 и 1987 година е неоспорим световен шампион, като за това време защитава титлата си цели дванадесет пъти.

Неговото царуване в категорията е третото най-дълго в историята ѝ, като също така държи рекорда за най-много победи с нокаут от всички шампиони в същата тази категория. За 67 мача в кариерата си той има 62 победи, от които 52 са с нокаут, загубите му са три, а равенстватa - две.

Причината за смъртта му не се посочва, като съпругата му единствено съобщава, че той е починал в семейния им дом в Ню Хемпшир. 

Кариерата му започва през 1973 година и приключва със загуба от Шугър Рей Леонард през 1987 година. Хаглър е известен и с това, че официално добавя прякора си към името си, защото в един момент коментаторите не го споменават достатъчно. Така той официално се казваше не просто Марвин Хаглър, а Марвелъс Марвин Хаглър или в превод - Невероятния Марвин Хаглър.